Een auto leasen is nu de betere optie

Steeds vaker kiezen mensen ervoor om een auto te gaan leasen. Dat is niet voor niets. Een koopauto wordt namelijk steeds duurder en niet iedereen wil of kan zo maar even duizenden euro’s neerleggen voor een nieuwe auto. Hierdoor is men op zoek aan het gaan naar nieuwe opties. Naast het kopen van de nieuwe auto komen er namelijk ook altijd nog de andere kosten bij kijken. Zo zal er betaald moeten worden voor de wegenbelasting, de verzekeringen van de auto en ook het onderhoud kan soms een flinke kostenpost zijn bij een auto. Wanneer je daarentegen kiest voor een lease.auto zal je iedere maand gewoon een vast bedrag kunnen betalen. Het is voor mensen simpelweg dus op financieel vlak steeds aantrekkelijker aan het worden om te kiezen voor het leasen van een auto in plaats van het kopen van een eigen auto.  

Leasen 

Een auto leasen is voor veel mensen dus de betere optie. Dit is dan ook niet gek, een lease auto zal namelijk voor duidelijkheid zorgen. Wanneer je een eigen auto bezit weet je eigenlijk nooit wat je de volgende maand voor de auto zal moeten betalen. Uiteraard weet je de maandelijkse bedragen van de verzekering en belasting, maar er kan altijd iets gebeuren met de auto waardoor je opeens een stuk meer geld kwijt kan zijn. Als je een auto gaat leasen verklein je deze kans. Je betaalt namelijk een vast bedrag per maand aan de leasemaatschappij voor al deze verschillende kosten. Hierdoor weet je iedere maand weer wat je kwijt zal zijn aan jouw auto. Je hoeft vervolgens alleen nog maar zelf voor de benzine te betalen. 

Financial lease 

Er zijn verschillende soorten manieren waarop je een auto kan leasen. Eén van de opties is een financial lease. Bij deze variant van het leasen van een auto kan je de auto gaan leasen met jouw bedrijf. Hierdoor zal de auto dus niet privé op jouw naam komen te staan. In plaats daarvan komt de auto op de naam van jouw bedrijf te staan. Het fijne van deze manier van leasen, is dat je meteen al de echte eigenaar van de auto zal zijn. De maandelijkse bedragen die je vervolgens betaald is in principe het afbetalen van de auto. Dat is fijn, want hierdoor zal je aan het einde van de rit de auto dus in jouw eigen bezit hebben. Zeker voor een bedrijfswagen is dat uiteraard een geweldige optie. Zo zal je op een goede manier een auto kunnen leasen voor jouw bedrijf.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.