Fabius MBO opleidingen

Met Fabius MBO opleidingen hoef je nooit ver van huis om je studie te volgen. Bovendien duurt het minder lang dan een klassieke MBO opleiding. Je hebt namelijk iedere week maar één avond of ochtend les. Er zijn ruim 50 leslocaties die daadwerkelijk over het hele land verspreid zijn. Je kunt dus in iedere provincie wel ergens de Fabius MBO opleidingen volgen. Behalve opleidingen, kun je bij Fabius ook terecht voor cursussen en re-integratietrajecten. De meeste opleidingen bieden één les per week aan, maar soms kun je ook twee lessen per week volgen.

Versneld traject en lessen

Zo’n versnel traject is even duur als de opleiding met één les per week. Je kunt het alleen sneller afronden. Voor mensen die daar tijd voor hebben is dat ideaal. Als je minder tijd hebt, omdat je bijvoorbeeld naast je werk of familie een opleiding wil volgen, is het ideaal om Fabius MBO opleidingen te volgen met één les per week. De lessen beginnen om 9 uur in de ochtend of om 7 uur in de avond. Voor de opleidingen zijn lessen meestal 3 uur. Voor cursussen zijn de lessen soms maar 2,5 uur.

Diploma en locatie

Naast de lessen zul je ook huiswerk moeten maken om je diploma te kunnen halen. Het diploma dat je bij Fabius MBO opleidingen haalt is vergelijkbaar met een MBO opleiding. Afhankelijk van de opleiding verschilt het niveau. De Fabius MBO opleidingen zijn voornamelijk in de richting van administratieve en commerciële functies. Alles wat in en om het kantoor nodig is, leer je bij Fabius MBO opleidingen. Je vindt het complete aanbod aan opleidingen en de prijzen en leslocaties op de website van Fabius

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.