Hoe zorg je ervoor dat je sieraden niet meer in de knoop komen?

Iedere vrouw heeft het wel eens gehad wil je een leuk kettinkje om zit die in knoop. Dat is heel frustrerend, want soms moet je uren frummelen voordat de ketting uit elkaar is. Je kunt er natuurlijk ervoor kiezen om vanaf nu alleen nog maar ringen te kopen maar aan een ring zitten weer andere nadelen.  Dus vandaar geven wij enkele tips over  Hoe je ervoor zorgen dat kettingen niet meer in de knoop gaan? En als dan eenmaal een sieraad in de knoop zit hoe kun je ervoor zorgen dat hij zo snel mogelijk uit elkaar gaat? 

Haakjes 

In een sieradenkist heb je  vaak van die haakjes handen hieraan kun je je kettingen ophangen waardoor ze minder snel in de knoop gaan. Als je geen sieradenkistje hebt kan je het bijvoorbeeld ook aan een kapstokje hangen. Haakjes kun je gebruiken voor meerdere sieraden om uit elkaar te houden denk bijvoorbeeld aan oorbellen of armbanden. 

Schakelketting/ schakelarmband

De meeste mensen hebben hebben wel een schakel armband of schakelketting in huis. Deze kun je schakelarmband zou je ergens kunnen ophangen hieraan kun je weer bijvoorbeeld leuke oorbellen ophangen. Hierdoor komen je oorbellen niet meer in de knoop en ziet er ook nog is leuk uit. 

Tips 

We hebben ook nog een aantal tips om je sieraden gemakkelijker uit de knoop te halen. Deze tips zullen we nog even met je delen. 

Naald

Je vinger zijn vrij dik en groot natuurlijk in vergelijking met het kettinkje. Je komt met vingers niet overal gemakkelijk bij, het is daarom gemakkelijker om te werken met een naald. Een naald is namelijk heel dun en kan dus overal gemakkelijk bij. Als je de naald door de knoop heen steekt en dan een beetje heen en weer beweegt schiet de knoop vanzelf wat losser. De rest van de knoop kun je dan zelf los maken met je vingers.

Olijfolie  

Doe een beetje olijfolie op de knoop en masseer dit voorzichtig in. Masseer dit totdat de olie over het gehele kettinkje gaat. Door wat olie op het kettinkje te smeren wordt het kettinkje wat glibberiger hierdoor komt alles wat losser te zitten en kun je uiteindelijk de knoop makkelijker verwijderen. 
Wil je nog meer tips over het verwijderen van knopen in sieraden bekijk de website van Finaste

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.