Kids Only
Tips 4 Kids

Help jij mee om de nieuwe ijsbaan 333 meter lang te maken?
Ook jij kunt met je vrienden en vriendinnen aan de slag om geld in te zamelen voor de 333 meter ijsbaan. Heb jij goede, gekke of grappige ideetjes om geld in te zamelen? Laat het iedereen weten, want met jouw goede ideeën kun je ook andere kinderen inspireren!

Heb je een idee?
Maak een filmpje of foto van je idee en mail het aan info@fiemarcom.nl. Ook kun je je ouders vragen om het idee in te sturen via een persoonlijk bericht op de Facebook pagina van Schaatshal Leiden. Dan delen wij het voor je op onze social media en de website.

Cadeautje
De meest originele, grappige of slimme actie ontvangt een mooie zilveren speldje of kettinghanger, natuurlijk in de vorm van een ‘noor, ‘kunstschaats’ of ‘ijshockeyschaats’!

Laat je inspireren!
Volg onze Facebook pagina, daar plaatsen we elke maand nieuwe tips voor kids en laten we weten wat de schaatskinderen uit de hele regio al aan het doen zijn voor de 333 meter baan!

ACTIES

Heb je nog geen idee en wil je wel aan de slag? Wat dacht je van een van de volgende acties?

Haal statiegeld van lege flessen op.

Bak koekjes of cup cakes en verkoop ze aan de zijlijn bij je club, of in de straat aan je buren. Vraag bijvoorbeeld voor 3 cup cakes €3,00.

Laat je per KM sponseren tijdens de kidsrun van de 3M marathon of voor de Singelloop. Per km €3,33.

Laat je (ongezonde) favoriete eten/drinken een dag staan in ruil voor donaties van je ouders of opa of oma.

Laat je sponsoren per gewonnen wedstrijd.

Maak van je huis een restaurant, en ga voor je ouders, buren, opa of oma koken. Vraag bijvoorbeeld voor een diner €33,33.

Maak een vloek/stopwoorden potje. Voor elk woord bijvoorbeeld €0,33.

Leg je smartphone weg, zijn je ouders vast blij mee, maar vraag daar wel een bedragje voor, denk aan €3,33 per dag!

Doneer hier