Vier tips voor het verbeteren van jouw Adwords campagne!

Wanneer je een Adwords campagne opzet, wil je natuurlijk dat jouw plan de grootste hoeveelheid waardevolle clicks oplevert als mogelijk is! In dit artikel geven we vier tips die je helpen om jouw Adwords campagne te optimaliseren.

Richt je op de behoeftes van de klant

Om jouw potentiële klanten te overtuigen, is het van belang dat jouw advertentie zich richt op het inspelen van de behoeftes van de klant of het oplossen van hun problemen. Door nadruk te leggen op hoe jij je potentiële groep klanten precies kan helpen, creëer je een aanbod die interesse wekt!

Zorg voor vrijblijvendheid

Wanneer potentiële klanten voor het eerst jouw advertentie onder ogen nemen, kunnen ze niet direct bepalen of de informatie eigenlijk wel betrouwbaar is. Door middel van het gevoel van risico te verminderen in de advertentietekst kan je juist het gevoel van vertrouwen opwekken, doordat klanten zich vooral niet gedwongen voelen. Zorg daarom voor het gebruik van woorden zoals ‘vrijblijvend’ of ‘niet goed, geld terug’.

Gebruik de juiste zoekwoorden

Aangezien Google Ads vertrouwt op de intentie van de gebruiker door middel van zoekwoorden, is het van groot belang dat je de juiste zoekwoorden kiest om je advertentie op de juiste plekken te laten tonen. Maak daarom handig gebruik van synoniemen, de juiste volgorden van woorden, woordgroepen en meervoudsversies.

Optimaliseer uitsluitingszoekwoorden

Door middel van aan te geven welke zoekwoorden vooral niet geschikt zijn voor jouw dienst of product, zorg je ervoor dat integriteit van jouw Adwords campagne gewaardborgd wordt. Wanneer je Google door middel van uitsluitingszoekwoorden kan vertellen wat jouw product niet is, dan voorkom je dat jouw advertenties worden gebruikt bij zoekwoorden die niet relevant zijn voor je.

Een specialist op het gebied van het opzetten van een online campagne kan je enorm helpen om jouw plan van de grond te krijgen. Zoek daarom eens op Google Adwords (ads) specialist en ontdek hoe een expert jou kan helpen om jouw product of dienst beter aan de man te krijgen middels Adwords! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.