Wanneer is het tijd om naar de kapper te gaan?

Voordat je jouw zoektocht begint naar een kapper bij je in de buurt, is het belangrijk om af te vragen of je eigenlijk wel klaar bent voor een knipbeurt. Goed nieuws, er zijn bepaalde signalen voor een man voordat het tijd is om een afspraak te maken bij de kapper. We nemen de belangrijkste signalen hier met je door.

De belangrijkste signalen

Wanneer het haar overgroeid of warrig begint te worden, dan is het hoogstwaarschijnlijk tijd om een bezoek te plegen aan de kapper. Andere tekenen waar je op kunt letten zijn wanneer een halslijn of zijscheiding te rommelig eruit beginnen te zien. Het moment dat je gespleten of droge punten opmerkt, geeft ook aan dat het je goed zou doen om naar de kapper gaan. Veel mannen kiezen ervoor om naar de kapper te gaan wanneer ze merken dat hun haar te moeilijk te stylen is, te zwaar aanvoelt of te weinig volume heeft. Heb je te maken met deze signalen? Zoek dan eens op barber Rotterdam afspraak om langs te gaan bij Schorem Barbier, een van de beste mannelijke kappers uit de havenstad!

Het kan ook zijn dat je haar er nog aardig goed uit, maar een belangrijk sollicitatiegesprek of een andere speciale gebeurtenis vraagt voor een uitstekende coupe. Wil jij je er op dit moment van je beste kant laten zien, zorg er dan voor dat je de knipbeurt een paar dagen voor het evenement plant. Op deze manier heeft je haar namelijk wat tijd om aan je nieuwe look te wennen.

Hoe kies je het beste kapsel voor jouw look?

Het kiezen van het ideale mannenkapsel doe je door jezelf te voorzien van jouw behoeften en stijlvoorkeuren. Kies bijvoorbeeld voor een korte kapsel als je zo min mogelijk haaronderhoud wilt uitvoeren en een knipbeurt liever zoveel mogelijk wil uitstellen. Wil jij een kapsel dat perfect met de rest van jouw look complimenteert, communiceer dan met jouw kapper om de juiste stijl op orde te krijgen. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.