Adopteer een zonnepaneel

Wilt u een bijdrage leveren aan de eerste energie neutrale all-electric schaatsbaan in Europa? En is het milieu u ook lief? Adopteer dan nu en help ons dit ook voor het milieu unieke project te realiseren.

Adopteer 1 of meerdere zonnepanelen van de nieuw te bouwen schaatsbaan in Leiden. Energieneutraliteit heeft te maken met het zoeken naar de juiste, meest economische, verhouding tussen bouwkundige maatregelen, installatie technische maatregelen en duurzame energiebronnen op gebouwniveau. Een gebouw is energieneutraal indien er netto geen CO2 emissie is, dus het saldo van vraag en aanbod is dan nul. Dit kan worden bereikt door de inzet van duurzame bronnen voor, elektriciteit en warmte. Dit willen wij mogelijk maken met de 333 meter baan. Alleen dan is ons dakoppervlak groot genoeg om dan energieneutraal te worden!

De schaatsbaan van 333 meter heeft een dakoppervlak van ongeveer 6000 m2. Deze zal geheel bedekt worden met zonnepanelen. Samen met andere energiebesparende maatregelen, zoals een reflecterend plafond, triple glas, hergebruik condensorwarmte, ledverlichting etc. kan dan een 333 meter schaatsbaan gebouwd worden, die volledig energieneutraal en all-electric is. Is het milieu u ook lief? Adopteer dan nu en help ons dit ook voor het milieu unieke project te realiseren. Wij vermelden dan, op uw verzoek, uw naam bij de ‘club van 333’. Voor €333,33 schenkt u een zonnepaneel en draagt u een groene steen bij aan dit mooie project.

IK DOE MEE EN ADOPTEER

Een zonnepaneel

Voor €333,33

Doneer hier